Is your SEO strategy up to date?

Tilbage til oversigt

Hvad er Cloaking?

Hjem » Viden » Cloaking

Hvad er Cloaking?

Cloaking er en teknik, der bruges i søgemaskineoptimering for at vise forskelligt indhold til brugere og søgemaskiner. Det indebærer at præsentere forskellige versioner af en hjemmeside afhængigt af, om en bruger eller en søgemaskine besøger siden.

 

Hvorfor bruges Cloaking?

Cloaking kan bruges til at præsentere søgemaskiner med en version af en hjemmeside, der er optimeret til at rangere højere i søgeresultaterne. Dette kan gøres ved at inkludere nøgleord og andre SEO-elementer i siden, som er skjult for brugerne, men synlige for søgemaskinerne. Cloaking kan også bruges til at skjule indhold på siden fra søgemaskinerne, som ikke er relevante for ranking.

 

Hvad er problemet med Cloaking?

Cloaking kan bryde mod søgemaskinernes retningslinjer og føre til en straf, hvis det opdages. Dette skyldes, at det kan betragtes som en form for svigagtig praksis, hvor søgemaskinerne bliver ført til at tro, at en side er mere relevant, end den i virkeligheden er. Derudover kan brugere, der finder en side gennem en søgemaskine, blive vildledt, hvis de ikke får det samme indhold, som søgemaskinerne viser dem.

 

Hvordan undgår man Cloaking?

Det bedste er at undgå Cloaking helt. Det er vigtigt at sørge for, at den samme version af hjemmesiden bliver vist til både brugere og søgemaskiner, og at al indhold på siden er relevant og af høj kvalitet. Hvis det er nødvendigt at skjule indhold på siden fra søgemaskinerne, kan det gøres ved hjælp af andre metoder som f.eks. at bruge robots.txt eller meta-robots tags til at blokere indholdet.

Tilbage til oversigt

 Har du brug for hjælp til Cloaking?

Har I brug for hjælp? Så kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indicates required fields

Step 1 of 3

Størrelse på din virksomhed