Is your SEO strategy up to date?

WordPress

Vi har valgt at dedikere os til WordPress som vores foretrukne CMS, da det giver os en anerkendt open-source platform, at bygge løsninger på. WP-sites udmærker sig ved, at have en åben og teknisk motor, som vi kan tilpasse til netop dine behov.

Bliv klogere på, hvorfor vi mener netop WordPress er det bedste værktøj

Vi kan hjælpe dig med komplet opsætning af WordPress

WordPress-hjemmesider udemærker sig ved, at have en åben og tilgængelig teknisk motor, som vi kan tilpasse til lige netop dine behov.

WordPress er verdens mest benyttede CMS, og har bestået tidens mange prøver. I dag er det derfor nemt at bygge sikkerhed, fleksibel funktionalitet og brugervenlighed ind i et og samme produkt. Det gør, at vi kan drage nytte af de millioner af timer, som andre udviklere har dedikeret til WordPress siden det offentliggørelsen i 2003.

Skal vi tage en snak?

Seks fordele ved at bruge WordPress som platform

Få et tilbud

Brugervenlighed

Vi har udviklet en pagebuilder til nemt at redigere og oprette indhold på løsningen.

Open Source

Det er det mest dokumenteret CMS i verden med mange muligheder for tilføjelser og integrationer.

Plugins

Plugins udvider funktionerne i WordPress. Vi anvender plugins for tillidsfulde samarbejdspartnere eller udvikler vores egne plugins.

SEO

WordPress øger dine chancer for god rangering på søgemaskinerne med semantisk HTML og gode værktøjer til søgemaskineoptimering.

Skalerbar

Undgå tunge teamer og plugins. Hold din WordPress løsning lightweight, så den forbliver skalerbar til at bygge videre på.

Responsivt

Responsive design tilpasser sig skærmstr. fremfor devices (native design). Løsningen kan hermed benyttes på alle devices, nu og fremadrettet.

Certificeret i WordPress Development

Hos Brand by Hand er vi specialister i verdens mest anerkendte værtøj til at lave hjemmesider og webshops – WordPress. WordPress er et open source CMS-system, som betyder at I altid har rettighederne til materialet på jeres webløsning.

Vi programmerer WordPress fra bunden for at sikre at løsningen er hurtig, skalerbar og sikker. Derudover programmerer vi integrationer til WordPress, så det kan sende data rundt med andre systemer.

Læs mere om plugin development

Har du spørgsmål til WordPress?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din hjemmeside i WordPress – tag kontakt og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Navn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Skal vi drikke en kop?

Er du til filter, latte, espresso, cappuccino, te eller andet? Vi vil gerne byde på en uforpligtende kop, fysisk eller virtuelt, for at drøfte jeres online potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indicates required fields

Step 1 of 3

Størrelse på din virksomhed