Is your SEO strategy up to date?

Tilbage til oversigt

Hvad er 404 fejl?

Hvad er 404 fejl?

En 404 er en HTTP statuskode, der betyder, at en webserver ikke kan finde den ønskede side eller ressource. Det er ofte resultatet af en dårligt eller ugyldigt URL-adresse, en fejl i linket eller en side, der er blevet flyttet eller slettet. Når en browser modtager en 404-fejlmeddelelse, vises en “side ikke fundet”-side.

 

Hvad du skal gøre hvis du får en 404 fejl

Kontroller stavningen og formateringen af URL-adressen.
Prøv at opdatere siden ved at trykke på genindlæs-knappen eller trykke på Ctrl + F5. Prøv at gå tilbage til den forrige side og bruge et andet link til at komme til siden igen. Kontakt web administratoren for at få hjælp til at løse problemet. Søg efter siden ved hjælp af søgemaskiner.

 

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt at kende til 404-fejl, fordi de kan have en negativ påvirkning på både brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen. Brugeroplevelse: En 404-fejl kan være frustrerende for brugere, der forsøger at få adgang til en bestemt side, og det kan føre til, at de forlader dit websted og går til en konkurrent.

Søgemaskineoptimering (SEO): Søgemaskiner såsom Google anvender brugeroplevelsen som en af ​​deres rangfaktorer. Hvis et stort antal brugere lander på 404-fejl, kan det føre til en lavere søge placering, hvilket kan have en negativ indvirkning på din online tilstedeværelse og synlighed.

Derfor er det vigtigt at overvåge og løse 404-fejl, når de opstår, for at sikre en positiv brugeroplevelse og god SEO.

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp til 404 fejl?

Har I brug for hjælp? Så kontakt os og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indicates required fields

Step 1 of 3

Størrelse på din virksomhed