Is your SEO strategy up to date?

4 gode råd til at beskytte dig selv mod hackerangreb

Alma Jørgensen

Brand Specialist

Læsetid: 5 min.

Udgivet: March 2023

Alma Jørgensen

Brand Specialist

Udgivet: March 2023


Undervis dig selv og dine medarbejdere om cybersikkerhed

 

1.Tag forbehold – Forsikre din hjemmeside og undgå hack

Når du har en hjemmeside, er det meget vigtigt, at du også husker at beskytte den. Hvis du ikke har fået opsat en professionel firewall, kan du risikere at din hjemmeside bliver hacket.

Samtidig er det meget vigtigt at få lavet backups af din hjemmeside. Det sikrer, at du ikke mister noget af dit indhold, hvis uheldet er ude, og din hjemmeside skulle blive udsat for et hackerangreb.

 

2.Forsikring rækker langt…

De fleste hjemmesideejere frygter et hackerangreb. Og det er med god grund. Hvis din hjemmeside bliver hacket, kan du risikere, at der bliver lagt skadelige filer op på din hjemmeside.

Disse filer kan senere bruges til at lave endnu større hackerangreb på din hjemmeside eller computer. Ved de store hackerangreb kan hele din server blive hacket og det kan have fatale konsekvenser for din hjemmeside.

Det er derfor meget vigtigt, at du forebygger disse angreb ved hjælp af en forsikring.

 

3. CSM systemer: WordPress er udsat

Hos Brand by Hand bruges Open Source CMS-systemet WordPress. WordPress er verdens mest brugervenlige CMS-system. Det hjælper den endelige bruger af systemet rigtig meget, idet det er meget enkelt bygget op, og det er nemt at redigere og begå sig i.

Open Source CMS-systemer er desværre også de systemer, der lidt oftere kan blive udsat for hackerangreb. Så har du en hjemmeside i et af disse systemer, er det derfor ekstra vigtigt, at have en forsikring, der beskytter din hjemmeside hele vejen rundt og sørger for, at sikkerheden altid er i top.

 

4.Vi beskytter dig

Hvis du vil beskytte din hjemmeside og sikre dig, at din hjemmeside ikke bliver hacket, kan vi i Brand by Hand hjælpe dig.

Med en forsikring hos os får du nemlig:

  • Daglig backup af din hjemmeside eller webshop
  • Regelmæssige opdateringer til WordPress
  • En af markedets bedste firewalls til at beskytte mod eventuelle hackerangreb

Du kan bestille forsikring af din hjemmeside hos os her. Uanset om du er kunde eller ej, så finder vi en løsning, der passer dig.

Vil du ringes op?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indicates required fields

Step 1 of 3

Størrelse på din virksomhed